Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BMW i7 M70 xDrive?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw BMW i7 M70 xDrive? Als je een laadpaal thuis wil plaatsen om je BMW i7 M70 xDrive zo kostenbesparend en makkelijk mogelijk op te laden ,dan wil je dat jouw wallbox voldoet aan onderstaande voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd tegen het beste tarief, de wallbox weet op welk moment hij moet switchen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw auto altijd opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je laadpaal weet als er overtollige elektriciteit beschikbaar is van je zonnepanelen. In plaats van die overbodige energie terug het net op te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij alleen deze stroom gebruikt om jouw BMW i7 M70 xDrive op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen geschikt is om je huidige BMW i7 M70 xDrive te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een kwalitatieve laadpaal voor jouw elektrische auto is passend voor alle automerken. Zo dien je binnen verschillende jaren niet van wallbox te veranderen indien je een andere elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e lader Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar ouw werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je steeds je BMW i7 M70 xDrive opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare laadpaal is door Autobild en P3 verkozen tot beste oplader op de markt voor alle wagens van BMW i7 M70 xDrive!

go-e lader Gemini Flex voor BMW i7 M70 xDrive

De go-e wallbox Gemini flex is een geperfectioneerde laadpaal die ontwikkeld is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van BMW i7 M70 xDrive en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt verrijkt met uiteenlopende praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, het merendeel BMW i7 M70 xDrive eigenaar zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Gewoonweg omdat de gelegenheid tot laden niet altijd aanwezig is. En exact hiervoor is onze go-e oplader Gemini flex een oplader welke in maar luttele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen opladen aan ieder stopcontact thuis of op uitstap.

Steeds probleemloos en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met je BMW i7 M70 xDrive en het laadproces begint vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Wagens: De go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomstoring geheel uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere parameters aan je persoonlijke behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische wagens zijn uiterst compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw BMW i7 M70 xDrive nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

De go-e Controller zorgt ervoor dat resterende energie van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze werkwijze haalt u het meeste rendement uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers zelfstandig te verkleinen wanneer pieken in de belasting worden opgemerkt en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw BMW i7 M70 xDrive overal en altijd opladen! De set bevat adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige set adapters kunt u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, ongeacht welk stopcontact er wordt gebruikt.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BMW i7 M70 xDrive

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.