Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BMW i7 eDrive50?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je BMW i7 eDrive50? Als je bij je thuis een laadpaal laat installeren om je BMW i7 eDrive50 zo zuinig en simpel mogelijk te laden ,dan wens je dat je wallbox voldoet aan enkele eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd tegen het beste tarief, hij weet op welk moment hij moet overgaan tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je wagen steeds opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je oplader weet als er resterende elektriciteit voorradig is van je zonnepanelen. In plaats van die overbodige energie terug het net op te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij uitsluitend die stroom zal gebruiken om jouw BMW i7 eDrive50 te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel toepasselijk is om je huidige BMW i7 eDrive50 op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een goede lader voor jouw elektrische wagen is compatibel met alle merken. Zo dien je binnen enkele jaren niet van oplader te wisselen op het moment dat je een nieuwe auto aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e oplader Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar je werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je steeds jouw BMW i7 eDrive50 opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele laadpaal is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste oplader op de markt voor alle wagens van BMW i7 eDrive50!

go-e laadpaal Gemini Flex voor BMW i7 eDrive50

De go-e lader Gemini flex is een geavanceerde lader die ontworpen is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van BMW i7 eDrive50 en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare oplader wordt aangevuld met verscheidene nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het overgrote deel BMW i7 eDrive50 bestuurders zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Puur en alleen omdat de gelegenheid om op te laden niet altijd aanwezig is. En exact voor deze reden is deze go-e oplader Gemini flex een laadpaal welke in maar enkele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs laden aan elk stopcontact thuis of op reis.

Overal makkelijk en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met jouw BMW i7 eDrive50 en het laadproces begint vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Wagens: Deze go-e opladers laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroompanne volledig uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere parameters aan je eigen voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw BMW i7 eDrive50 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e laadpaal

De go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige stroom van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met die methode haalt u het maximale rendement uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen automatisch te reduceren indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw BMW i7 eDrive50 overal en altijd laden! Deze set bevat adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete set adapters kunt u uw elektrische wagen altijd en overal laden, desondanks welk stopcontact er op die plaats voorzien is.

De adapters in de set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BMW i7 eDrive50

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.