Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BMW i5 xDrive40?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw BMW i5 xDrive40? Als je thuis een laadpaal laat installeren om je BMW i5 xDrive40 zo kostenbesparend en makkelijk mogelijk te laden ,dan wil je dat je lader voldoet aan enkele voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds tegen het gunstigste tarief, de laadpaal weet op welk tijdstip hij moet switchen tussen energie van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je voertuig steeds opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je laadpaal weet of er resterende energie aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van de overbodige stroom terug naar het net te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij enkel deze stroom zal gebruiken om jouw BMW i5 xDrive40 op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet louter geschikt is om jouw bestaande BMW i5 xDrive40 op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een kwalitatieve oplader voor je elektrische auto is geschikt voor alle automerken. Zo hoef je binnen meerdere jaren niet van wallbox te wisselen als je een andere elektrische auto aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw BMW i5 xDrive40 opladen.

De go-e Gemini Flex oplader is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste lader op de markt voor alle auto’s van BMW i5 xDrive40!

go-e laadpaal Gemini Flex voor BMW i5 xDrive40

De go-e lader Gemini flex is een hoogontwikkelde laadpaal die gemaakt is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van BMW i5 xDrive40 en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt aangevuld met meerdere praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de meeste BMW i5 xDrive40 rijders zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Gewoon omdat de optie om op te laden niet altijd beschikbaar is. En net voor deze reden is onze go-e wallbox Gemini flex een oplader die in slechts een paar seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan elk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Overal probleemloos en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met je BMW i5 xDrive40 en het laadproces begint automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Voertuigen: Deze go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een blackout geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en andere parameters aan je persoonlijke behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw BMW i5 xDrive40 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e wallbox

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige stroom van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met die methode haalt u het maximale winst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen zelfstandig te verminderen indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw BMW i5 xDrive40 overal en altijd laden! Deze set bestaat uit adapters voor drie verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige adapterset kan u uw elektrische auto altijd en overal opladen, ongeacht welk stopcontact er wordt gebruikt.

Alle adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BMW i5 xDrive40

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.