Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BMW i5 M60 xDrive?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je BMW i5 M60 xDrive? Als je een laadpaal thuis laat installeren om je BMW i5 M60 xDrive zo rendabel en eenvoudig mogelijk te laden ,dan wil je dat jouw wallbox beantwoordt aan onderstaande condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het beste tarief, de laadpaal weet op welk moment hij moet switchen tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw voertuig steeds opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw laadpaal weet als er een teveel aan elektriciteit aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van deze overbodige elektriciteit terug het net op te sturen, gaat de controller zorgen dat hij uitsluitend die energie gebruikt om jouw BMW i5 M60 xDrive te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet enkel geschikt is om jouw huidige BMW i5 M60 xDrive te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een geschikte oplader voor je elektrische auto is compatibel met alle automerken. Zo moet je binnen verscheidene jaren niet van lader te wisselen indien je een andere elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e wallbox Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar het werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je altijd jouw BMW i5 M60 xDrive opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare laadpaal is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste oplader op de markt voor alle wagens van BMW i5 M60 xDrive!

go-e lader Gemini Flex voor BMW i5 M60 xDrive

De go-e wallbox Gemini flex is een gesofisticeerde wallbox die gecreëerd is voor het opladen van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van BMW i5 M60 xDrive en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare wallbox wordt verrijkt met allerlei praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, het merendeel BMW i5 M60 xDrive rijders zullen hun wagen thuis opladen of op hun werk. Gewoonweg omdat de gelegenheid om op te laden niet altijd present is. En net voor deze reden is onze go-e wallbox Gemini flex een wallbox welke in slechts luttele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen opladen aan eender welk stopcontact thuis of op vakantie.

Overal makkelijk en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met jouw BMW i5 M60 xDrive en het laadproces start vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Auto’s: Onze go-e wallboxen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsstoring volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en andere parameters aan je eigen behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische auto’s zijn zeer compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw BMW i5 M60 xDrive nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende energie van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met deze aanpak haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders zelfstandig te reduceren indien pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw BMW i5 M60 xDrive overal en altijd laden! Deze set omvat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige adapterset kunt u uw elektrische auto overal en altijd laden, ongeacht welk stopcontact er op dat moment wordt gebruikt.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BMW i5 M60 xDrive

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.