Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BMW i5 eDrive40?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw BMW i5 eDrive40? Als je een laadpaal thuis laat plaatsen om je BMW i5 eDrive40 zo rendabel en makkelijk mogelijk op te laden ,dan wens je dat je laadpaal beantwoordt aan volgende eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds tegen het beste tarief, de lader weet op welk tijdstip hij moet switchen tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je wagen voortdurend opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw wallbox weet als er overtollige stroom is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overbodige elektriciteit terug het net op te sturen, gaat de controller zorgen dat hij louter deze stroom zal gebruiken om je BMW i5 eDrive40 te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend bruikbaar is om je huidige BMW i5 eDrive40 te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een geschikte wallbox voor jouw elektrische wagen is geschikt voor alle merken. Zo hoef je binnen verscheidene jaren niet van laadpaal te veranderen op het moment dat je een andere elektrische wagen koopt.

✅ Kies voor een draagbare laadpaal! De go-e lader Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar je werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw BMW i5 eDrive40 opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele lader is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste lader op de markt voor alle modellen van BMW i5 eDrive40!

go-e lader Gemini Flex voor BMW i5 eDrive40

De go-e lader Gemini flex is een hoogontwikkelde lader die gemaakt is voor het opladen van zowel EV’s als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van BMW i5 eDrive40 en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt aangevuld met verscheidene nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het merendeel BMW i5 eDrive40 eigenaar zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Puur en alleen omdat de optie om op te laden niet altijd present is. En net hiervoor is onze go-e oplader Gemini flex een laadpaal die in slechts luttele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen laden aan elk stopcontact bij je thuis of op reis.

Overal eenvoudig en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met je BMW i5 eDrive40 en het laden begint vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Wagens: Deze go-e wallboxen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en zo nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een blackout totaal uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en andere parameters aan je individuele eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische wagens zijn uiterst compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadsessies om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw BMW i5 eDrive40 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende energie van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met die methode haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen automatisch te verminderen indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw BMW i5 eDrive40 overal en altijd laden! De set bevat adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige set adapters kunt u uw elektrische wagen altijd en overal laden, desondanks wat voor stopcontact er op die plaats voorhanden is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BMW i5 eDrive40

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.