Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BMW i4 M50?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw BMW i4 M50? Als je een laadpaal thuis wil zetten om je BMW i4 M50 zo zuinig en eenvoudig mogelijk op te laden ,dan wens je dat jouw oplader voldoet aan onderstaande voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het zuinigste tarief, de laadpaal weet wanneer hij moet overstappen tussen stroom van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je voertuig altijd opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je laadpaal weet wanneer er resterende stroom aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van die overtollige energie terug het net op te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij uitsluitend die stroom zal gebruiken om je BMW i4 M50 te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen geschikt is om jouw huidige BMW i4 M50 op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een betrouwbare oplader voor jouw elektrische wagen is geschikt voor alle automerken. Zo hoef je binnen enkele jaren niet van wallbox te wisselen op het moment dat je een andere elektrische auto aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e oplader Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar het werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je steeds je BMW i4 M50 opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare oplader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste wallbox op de markt voor alle auto’s van BMW i4 M50!

go-e wallbox Gemini Flex voor BMW i4 M50

De go-e laadpaal Gemini flex is een innovatieve lader die bedacht is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van BMW i4 M50 en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt aangevuld met verscheidene handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de grootste groep BMW i4 M50 rijders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op het werk. Alleen maar omdat de keuze tot laden niet altijd voorhanden is. En exact voor deze reden is onze go-e laadpaal Gemini flex een wallbox welke in maar een paar seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs laden aan elk stopcontact bij je thuis of op reis.

Steeds makkelijk en slim laden met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met je BMW i4 M50 en het laadproces begint vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Wagens: Deze go-e laadpalen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitspanne geheel uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het laden en andere instellingen aan je eigen eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw BMW i4 M50 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e laadpaal

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende energie van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met die werkwijze haalt u het maximale uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders zelfstandig te verminderen indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw BMW i4 M50 overal en altijd laden! De set bestaat uit adapters voor drie verschillende stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide set adapters kan u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, ongeacht welk stopcontact er wordt gebruikt.

Alle adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BMW i4 M50

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.