Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BMW i4 eDrive?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw BMW i4 eDrive? Als je thuis een laadpaal laat plaatsen om je BMW i4 eDrive zo kostenbesparend en simpel mogelijk op te laden ,dan wil je dat je oplader beantwoordt aan onderstaande condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het gunstigste tarief, de oplader weet wanneer hij moet veranderen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw auto steeds opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je oplader weet als er overtollige elektriciteit voorradig is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overtollige stroom terug naar het net te sturen, gaat de controller zorgen dat hij uitsluitend die elektriciteit zal gebruiken om je BMW i4 eDrive op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet alleen toepasselijk is om jouw huidige BMW i4 eDrive te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede laadpaal voor je elektrische auto is passend voor alle merken. Zo hoef je binnen meerdere jaren niet van lader te wisselen wanneer je een nieuwe auto koopt.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e oplader Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar je werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw BMW i4 eDrive opladen.

De go-e Gemini Flex laadpaal is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste wallbox op de markt voor alle wagens van BMW i4 eDrive!

go-e laadpaal Gemini Flex voor BMW i4 eDrive

De go-e wallbox Gemini flex is een hoogontwikkelde lader die gecreëerd is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van BMW i4 eDrive en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt verrijkt met uiteenlopende handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het overgrote deel BMW i4 eDrive bestuurders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op het werk. Gewoon omdat de gelegenheid tot laden niet altijd present is. En exact voor deze reden is onze go-e wallbox Gemini flex een laadpaal welke in slechts een paar seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs opladen aan elk stopcontact bij je thuis of op reis.

Overal eenvoudig en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met jouw BMW i4 eDrive en het laden start automatisch.

✅ Passend op Alle Wagens: Deze go-e laders laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en indien nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitspanne geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het laden en overige parameters aan je eigen voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw BMW i4 eDrive nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met deze aanpak haalt u het maximale winst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laadpalen zelfstandig te verminderen wanneer pieken in de belasting worden waargenomen en zo spoedig mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw BMW i4 eDrive overal en altijd laden! Deze set bevat adapters voor drie verschillende stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale set adapters kunt u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, ongeacht wat voor stopcontact er wordt gebruikt.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BMW i4 eDrive

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.