Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BMW 750e xDrive?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je BMW 750e xDrive? Als je een laadpaal thuis wenst te plaatsen om je BMW 750e xDrive zo voordelig en snel mogelijk op te laden, dan wil je dat je wallbox tegemoet komt aan volgende condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd tegen het voordeligste tarief, de oplader weet op welk moment hij moet wisselen tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw voertuig voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je laadpaal weet wanneer er een overschot van energie voorradig is van jouw zonnepanelen. In plaats van de resterende elektriciteit terug het net op te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij alleen die energie zal gebruiken om je BMW 750e xDrive te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet louter bruikbaar is om je bestaande BMW 750e xDrive op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een uitstekende laadpaal voor je elektrische wagen is compatibel met alle automerken. Zo dien je binnen verschillende jaren niet van laadpaal te veranderen zodra je een nieuwe wagen aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je overal meenemen, naar je werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je steeds jouw BMW 750e xDrive opladen.

De go-e Gemini Flex laadpaal is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste laadpaal op de markt voor alle modellen van BMW 750e xDrive!

go-e wallbox Gemini Flex voor BMW 750e xDrive

De go-e lader Gemini flex is een gevorderde laadpaal die gecreëerd is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van BMW 750e xDrive en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt verrijkt met allerlei handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het gros van BMW 750e xDrive rijders zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Simpelweg omdat de gelegenheid om op te laden niet altijd present is. En precies voor deze reden is de go-e laadpaal Gemini flex een laadpaal die in maar een paar seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto opladen aan eender welk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Overal makkelijk en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met jouw BMW 750e xDrive en het laden start vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Wagens: De go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsuitval totaal uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het opladen en overige instellingen aan je individuele behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische wagens zijn zeer compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw BMW 750e xDrive nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige energie van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met die aanpak haalt u het maximale rendement uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laadpalen automatisch te verminderen wanneer pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw BMW 750e xDrive overal en altijd laden! Deze set bestaat uit adapters voor drie diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide set adapters kan u uw elektrische wagen overal en altijd laden, ongeacht wat voor stopcontact er op die plaats voorzien is.

De adapters in de set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BMW 750e xDrive

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.