Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BMW 550e xDrive?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw BMW 550e xDrive? Als je thuis een laadpaal wil plaatsen om je BMW 550e xDrive zo rendabel en makkelijk mogelijk op te laden, dan wens je dat jouw lader voldoet aan volgende condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het voordeligste tarief, de lader weet op welk tijdstip hij moet switchen tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je voertuig voortdurend opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je wallbox weet wanneer er een teveel aan elektriciteit verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overtollige energie terug naar het net te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij alleen deze energie zal gebruiken om je BMW 550e xDrive te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet alleen bruikbaar is om jouw bestaande BMW 550e xDrive op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een uitstekende wallbox voor jouw elektrische wagen is compatibel met alle automerken. Zo dien je binnen verscheidene jaren niet van laadpaal te wisselen wanneer je een andere elektrische wagen koopt.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e lader Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar je werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw BMW 550e xDrive opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare laadpaal is door Autobild en P3 bekroond tot beste oplader op de markt voor alle modellen van BMW 550e xDrive!

go-e wallbox Gemini Flex voor BMW 550e xDrive

De go-e laadpaal Gemini flex is een gevorderde oplader die ontworpen is voor het opladen van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van BMW 550e xDrive en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt verrijkt met allerlei praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de meeste BMW 550e xDrive eigenaar zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Puur en alleen omdat de mogelijkheid om op te laden niet altijd voorhanden is. En exact voor deze reden is deze go-e oplader Gemini flex een laadpaal die in slechts enkele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto opladen aan ieder stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Altijd makkelijk en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met je BMW 550e xDrive en het laadproces start vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Voertuigen: Deze go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een blackout geheel uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere instellingen aan je persoonlijke behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische wagens zijn uiterst compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw BMW 550e xDrive nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige energie van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met deze aanpak haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders zelfstandig te verminderen als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw BMW 550e xDrive overal en altijd opladen! De set bevat adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide adapterset kan u uw elektrische auto overal en altijd laden, ongeacht wat voor stopcontact er in de betreffende regio beschikbaar is.

Alle adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BMW 550e xDrive

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.