Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BMW 530e?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw BMW 530e? Als je bij je thuis een laadpaal wil zetten om je BMW 530e zo zuinig en eenvoudig mogelijk op te laden, dan wil je dat je oplader tegemoet komt aan onderstaande voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd aan het beste tarief, de oplader weet op welk moment hij moet overstappen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw auto constant opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw laadpaal weet als er een overschot van energie aanwezig is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze resterende stroom terug het net op te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij louter die stroom gebruikt om jouw BMW 530e te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet louter toepasselijk is om je huidige BMW 530e te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een betrouwbare wallbox voor je elektrische auto is geschikt voor alle merken. Zo moet je binnen een paar jaren niet van wallbox te wisselen op het moment dat je een andere elektrische auto aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e lader Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar het werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je steeds jouw BMW 530e opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele wallbox is door Autobild en P3 bekroond tot beste lader op de markt voor alle wagens van BMW 530e!

go-e lader Gemini Flex voor BMW 530e

De go-e wallbox Gemini flex is een geperfectioneerde oplader die ontwikkeld is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van BMW 530e en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare oplader wordt verrijkt met uiteenlopende praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, het merendeel BMW 530e rijders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Simpelweg omdat de optie tot laden niet altijd aanwezig is. En precies voor deze reden is deze go-e lader Gemini flex een lader die in slechts een paar seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan eender welk stopcontact bij je thuis of op reis.

Steeds probleemloos en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met je BMW 530e en het laadproces start vanzelf.

✅ Passend op Alle Elektrische Auto’s: De go-e wallboxen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsuitval geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere parameters aan je eigen eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische wagens zijn uiterst compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw BMW 530e nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige elektriciteit van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met die methode haalt u het meeste rendement uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders zelfstandig te verlagen als pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw BMW 530e overal en altijd laden! De set bevat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een totale set adapters kan u uw elektrische wagen altijd en overal laden, ongeacht welk stopcontact er in de betreffende regio voorhanden is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BMW 530e

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.