Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BMW 330e?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je BMW 330e? Als je een laadpaal thuis laat plaatsen om je BMW 330e zo gunstig en snel mogelijk te laden, dan wil je dat je laadpaal voldoet aan volgende eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het gunstigste tarief, de laadpaal weet tijdens welke periodes hij moet overstappen tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je voertuig voortdurend opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw laadpaal weet als er een teveel aan stroom beschikbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overbodige energie terug het net op te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij alleen deze energie zal gebruiken om je BMW 330e te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel toepasselijk is om je huidige BMW 330e op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een kwalitatieve wallbox voor jouw elektrische wagen is geschikt voor alle merken. Zo dien je binnen enkele jaren niet van lader te veranderen op het moment dat je een andere auto aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar het werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je BMW 330e opladen.

De go-e Gemini Flex lader is door Autobild en P3 verkozen tot beste laadpaal op de markt voor alle wagens van BMW 330e!

go-e lader Gemini Flex voor BMW 330e

De go-e wallbox Gemini flex is een hoogontwikkelde laadpaal die bedacht is voor het opladen van zowel EV’s als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van BMW 330e en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare oplader wordt verrijkt met allerlei nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het gros van BMW 330e rijders zullen hun wagen thuis opladen of op hun werk. Gewoon omdat de optie om op te laden niet altijd voorhanden is. En net hiervoor is onze go-e lader Gemini flex een laadpaal die in maar luttele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto laden aan eender welk stopcontact thuis of op vakantie.

Overal makkelijk en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met jouw BMW 330e en het laadproces start vanzelf.

✅ Passend op Alle Elektrische Voertuigen: De go-e wallboxen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een stroomstoring totaal uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het laden en andere parameters aan je persoonlijke behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn uiterst compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw BMW 330e nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e wallbox

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige energie van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met die werkwijze haalt u het meeste winst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laadpalen automatisch te verminderen wanneer pieken in de belasting worden waargenomen en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw BMW 330e overal en altijd opladen! De set bestaat uit adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale set adapters kan u uw elektrische wagen overal en altijd laden, desondanks wat voor stopcontact er op die plaats voorzien is.

De adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BMW 330e

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.