Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BMW 330e Touring?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw BMW 330e Touring? Als je thuis een laadpaal wil installeren om je BMW 330e Touring zo voordelig en snel mogelijk op te laden, dan wil je dat je lader voldoet aan de volgende eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het gunstigste tarief, de lader weet op welk moment hij moet switchen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw auto steeds opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je oplader weet wanneer er overtollige energie verkrijgbaar is van je zonnepanelen. In plaats van die resterende energie terug naar het net te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij louter deze energie gebruikt om jouw BMW 330e Touring op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend toepasselijk is om jouw bestaande BMW 330e Touring op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een uitstekende laadpaal voor jouw elektrische auto is compatibel met alle automerken. Zo dien je binnen een paar jaren niet van oplader te wisselen op het moment dat je een andere elektrische auto aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e oplader Gemini Flex kan je overal meenemen, naar het werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je BMW 330e Touring opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare lader is door Autobild en P3 bekroond tot beste lader op de markt voor alle auto’s van BMW 330e Touring!

go-e lader Gemini Flex voor BMW 330e Touring

De go-e laadpaal Gemini flex is een geperfectioneerde lader die bedacht is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van BMW 330e Touring en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt verrijkt met uiteenlopende praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de grootste groep BMW 330e Touring chauffeurs zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Alleen maar omdat de keuze om op te laden niet altijd present is. En exact voor deze reden is de go-e laadpaal Gemini flex een laadpaal die in maar luttele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen laden aan ieder stopcontact bij je thuis of op reis.

Steeds eenvoudig en slim opladen met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met je BMW 330e Touring en het laden start automatisch.

✅ Passend op Alle Auto’s: Deze go-e opladers laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomuitval totaal uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere parameters aan je eigen eisen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadsessies om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw BMW 330e Touring nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige energie van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met deze werkwijze haalt u het meeste winst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen automatisch te verminderen als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw BMW 330e Touring overal en altijd opladen! Deze set omvat adapters voor drie diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige set adapters kunt u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, ongeacht wat voor stopcontact er op dat moment beschikbaar is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BMW 330e Touring

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.