Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BMW 330e AWD?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je BMW 330e AWD? Als je thuis een laadpaal wenst te zetten om je BMW 330e AWD zo kostenbesparend en makkelijk mogelijk op te laden, dan wil je dat je lader voldoet aan de volgende criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het voordeligste tarief, de lader weet tijdens welke periodes hij moet overstappen tussen stroom van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je wagen altijd opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je laadpaal weet of er overtollige energie is van je zonnepanelen. In plaats van deze overbodige stroom terug het net op te sturen, gaat de go-e controller zorgen dat hij alleen deze elektriciteit gebruikt om jouw BMW 330e AWD te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet alleen bruikbaar is om je bestaande BMW 330e AWD te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een geschikte wallbox voor jouw elektrische auto is passend voor alle automerken. Zo moet je binnen verschillende jaren niet van lader te wisselen wanneer je een andere wagen aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar het werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je BMW 330e AWD opladen.

De go-e Gemini Flex laadpaal is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste oplader op de markt voor alle auto’s van BMW 330e AWD!

go-e lader Gemini Flex voor BMW 330e AWD

De go-e laadpaal Gemini flex is een geperfectioneerde lader die ontwikkeld is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van BMW 330e AWD en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt aangevuld met meerdere praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het gros van BMW 330e AWD chauffeurs zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Simpelweg omdat de optie tot laden niet altijd voorhanden is. En exact hiervoor is deze go-e wallbox Gemini flex een lader die in slechts een paar seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto opladen aan elk stopcontact thuis of op reis.

Steeds makkelijk en slim laden met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met je BMW 330e AWD en het laadproces begint vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Voertuigen: De go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsuitval totaal uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het laden en overige parameters aan je persoonlijke voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische auto’s zijn uiterst compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw BMW 330e AWD nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende energie van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met deze werkwijze haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen zelfstandig te verkleinen indien pieken in de belasting worden opgemerkt en zo spoedig mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw BMW 330e AWD overal en altijd opladen! De set bevat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete set adapters kunt u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, desondanks welk stopcontact er in de betreffende regio wordt gebruikt.

De adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BMW 330e AWD

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.