Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BMW 330e AWD Touring?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je BMW 330e AWD Touring? Als je een laadpaal thuis wil installeren om je BMW 330e AWD Touring zo rendabel en simpel mogelijk te laden, dan wens je dat je laadpaal voldoet aan volgende condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd aan het zuinigste tarief, hij weet tijdens welke periodes hij moet switchen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je auto voortdurend opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw oplader weet als er een teveel aan energie beschikbaar is van je zonnepanelen. In plaats van die overbodige energie terug het net op te sturen, gaat de go-e controller zorgen dat hij enkel die elektriciteit zal gebruiken om jouw BMW 330e AWD Touring op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet louter toepasselijk is om jouw huidige BMW 330e AWD Touring te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede laadpaal voor je elektrische wagen is compatibel met alle merken. Zo dien je binnen een aantal jaren niet van laadpaal te veranderen zodra je een andere elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e lader Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar ouw werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je steeds je BMW 330e AWD Touring opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele wallbox is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle auto’s van BMW 330e AWD Touring!

go-e Oplader Gemini Flex voor BMW 330e AWD Touring

De go-e wallbox Gemini flex is een gevorderde oplader die ontwikkeld is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van BMW 330e AWD Touring en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele lader wordt aangevuld met uiteenlopende praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de grootste groep BMW 330e AWD Touring chauffeurs zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Gewoonweg omdat de optie om op te laden niet altijd beschikbaar is. En net hiervoor is onze go-e oplader Gemini flex een laadpaal die in maar enkele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan eender welk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Steeds probleemloos en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met jouw BMW 330e AWD Touring en het laden start vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Wagens: De go-e laadpalen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een blackout volledig uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en andere instellingen aan je individuele voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw BMW 330e AWD Touring nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige energie van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze werkwijze haalt u het meeste winst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers zelfstandig te verminderen als pieken in de belasting worden waargenomen en zo spoedig mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw BMW 330e AWD Touring overal en altijd laden! De set omvat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide adapterset kan u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, ongeacht welk stopcontact er wordt gebruikt.

De adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BMW 330e AWD Touring

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.