Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BMW 320e?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw BMW 320e? Als je thuis een laadpaal laat installeren om je BMW 320e zo zuinig en eenvoudig mogelijk op te laden, dan wil je dat jouw wallbox voldoet aan onderstaande eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het voordeligste tarief, de wallbox weet tijdens welke periodes hij moet wisselen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je voertuig altijd opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw lader weet als er overtollige elektriciteit voorradig is van je zonnepanelen. In plaats van de overtollige elektriciteit terug het net op te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij enkel die energie gebruikt om je BMW 320e op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend geschikt is om je bestaande BMW 320e op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede oplader voor jouw elektrische auto is passend voor alle automerken. Zo moet je binnen meerdere jaren niet van lader te wisselen als je een andere wagen aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar ouw werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je steeds jouw BMW 320e opladen.

De go-e Gemini Flex wallbox is door Autobild en P3 verkozen tot beste wallbox op de markt voor alle wagens van BMW 320e!

go-e laadpaal Gemini Flex voor BMW 320e

De go-e oplader Gemini flex is een gesofisticeerde laadpaal die ontwikkeld is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van BMW 320e en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare wallbox wordt verrijkt met diverse handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de grootste groep BMW 320e rijders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Gewoonweg omdat de keuze tot laden niet altijd beschikbaar is. En exact voor deze reden is onze go-e laadpaal Gemini flex een wallbox welke in maar enkele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs laden aan ieder stopcontact thuis of op uitstap.

Altijd eenvoudig en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met jouw BMW 320e en het laadproces start automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Voertuigen: Onze go-e laders laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en zo nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsstoring geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en andere parameters aan je individuele voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw BMW 320e nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e wallbox

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige energie van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met die aanpak haalt u het meeste winst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders zelfstandig te verlagen wanneer pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw BMW 320e overal en altijd laden! Deze set omvat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide set adapters kunt u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, ongeacht welk stopcontact er in de betreffende regio voorhanden is.

De adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BMW 320e

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.