Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BMW 320e Touring?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw BMW 320e Touring? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te zetten om je BMW 320e Touring zo rendabel en simpel mogelijk op te laden, dan wens je dat je wallbox voldoet aan de volgende eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het zuinigste tarief, de wallbox weet op welk tijdstip hij moet overstappen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je voertuig constant opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw lader weet als er een teveel aan stroom voorradig is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overbodige energie terug naar het net te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij enkel deze energie gebruikt om je BMW 320e Touring te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel bruikbaar is om jouw huidige BMW 320e Touring op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een betrouwbare oplader voor jouw elektrische wagen is geschikt voor alle automerken. Zo moet je binnen meerdere jaren niet van wallbox te wisselen indien je een andere auto aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e lader Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar je werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw BMW 320e Touring opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare oplader is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste oplader op de markt voor alle auto’s van BMW 320e Touring!

go-e Oplader Gemini Flex voor BMW 320e Touring

De go-e laadpaal Gemini flex is een gesofisticeerde laadpaal die bedacht is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van BMW 320e Touring en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt verrijkt met meerdere nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het merendeel BMW 320e Touring bestuurders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Simpelweg omdat de mogelijkheid om op te laden niet altijd present is. En net voor deze reden is deze go-e lader Gemini flex een laadpaal die in maar luttele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto opladen aan elk stopcontact thuis of op vakantie.

Altijd simpel en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met jouw BMW 320e Touring en het laden begint vanzelf.

✅ Toepasselijk op Alle Auto’s: Onze go-e laadpalen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsuitval compleet uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en andere instellingen aan je eigen eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadsessies om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw BMW 320e Touring nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende elektriciteit van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met deze werkwijze haalt u het meeste winst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers zelfstandig te reduceren wanneer pieken in de belasting worden opgemerkt en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw BMW 320e Touring overal en altijd laden! De set bestaat uit adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete adapterset kunt u uw elektrische auto altijd en overal laden, ongeacht wat voor stopcontact er op dat moment beschikbaar is.

De adapters in de set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BMW 320e Touring

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.