Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BMW 320e AWD Touring?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je BMW 320e AWD Touring? Als je thuis een laadpaal laat plaatsen om je BMW 320e AWD Touring zo zuinig en makkelijk mogelijk op te laden, dan wil je dat je lader beantwoordt aan enkele criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd aan het voordeligste tarief, de oplader weet op welk moment hij moet wisselen tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw auto constant opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je wallbox weet of er een overschot van stroom beschikbaar is van je zonnepanelen. In plaats van deze overbodige energie terug het net op te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij alleen deze energie gebruikt om jouw BMW 320e AWD Touring op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend geschikt is om jouw bestaande BMW 320e AWD Touring op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een kwalitatieve lader voor jouw elektrische auto is compatibel met alle automerken. Zo moet je binnen meerdere jaren niet van laadpaal te veranderen wanneer je een andere wagen aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e wallbox Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar je werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je steeds jouw BMW 320e AWD Touring opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare oplader is door Autobild en P3 verkozen tot beste laadpaal op de markt voor alle auto’s van BMW 320e AWD Touring!

go-e Oplader Gemini Flex voor BMW 320e AWD Touring

De go-e lader Gemini flex is een innovatieve laadpaal die gecreëerd is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van BMW 320e AWD Touring en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt aangevuld met verscheidene praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de meeste BMW 320e AWD Touring bestuurders zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Gewoon omdat de kans tot laden niet altijd aanwezig is. En precies voor deze reden is deze go-e wallbox Gemini flex een oplader die in slechts luttele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen opladen aan ieder stopcontact thuis of op vakantie.

Steeds makkelijk en slim laden met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met jouw BMW 320e AWD Touring en het laadproces begint vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Auto’s: Onze go-e laders laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitspanne volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere parameters aan je persoonlijke behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw BMW 320e AWD Touring nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e laadpaal

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende elektriciteit van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met deze methode haalt u het maximale voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen zelfstandig te verlagen wanneer pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw BMW 320e AWD Touring overal en altijd opladen! De set bevat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide set adapters kan u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, ongeacht wat voor stopcontact er op dat moment beschikbaar is.

De adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BMW 320e AWD Touring

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.