Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BMW 230e?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw BMW 230e? Als je een laadpaal thuis laat plaatsen om je BMW 230e zo rendabel en makkelijk mogelijk te laden, dan wil je dat jouw wallbox tegemoet komt aan onderstaande criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd aan het gunstigste tarief, de oplader weet op welk moment hij moet overgaan tussen stroom van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je wagen steeds opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je oplader weet als er overtollige elektriciteit beschikbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van die resterende energie terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller zorgen dat hij louter die energie zal gebruiken om jouw BMW 230e te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet louter toepasselijk is om jouw bestaande BMW 230e te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een betrouwbare lader voor je elektrische wagen is passend voor alle merken. Zo moet je binnen meerdere jaren niet van wallbox te wisselen indien je een andere elektrische auto aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar je werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je al meteen je BMW 230e opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste wallbox op de markt voor alle wagens van BMW 230e!

go-e Oplader Gemini Flex voor BMW 230e

De go-e oplader Gemini flex is een geavanceerde oplader die ontworpen is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van BMW 230e en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele lader wordt aangevuld met uiteenlopende handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de grootste groep BMW 230e bestuurders zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Puur en alleen omdat de keuze tot laden niet altijd voorhanden is. En exact hiervoor is de go-e wallbox Gemini flex een oplader welke in maar luttele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto laden aan eender welk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Steeds eenvoudig en slim opladen met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met jouw BMW 230e en het laden begint vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Wagens: Deze go-e wallboxen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomstoring compleet uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en andere parameters aan je persoonlijke wensen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw BMW 230e nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende elektriciteit van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze methode haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laadpalen automatisch te verminderen wanneer pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw BMW 230e overal en altijd opladen! Deze set bestaat uit adapters voor drie verschillende stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale adapterset kunt u uw elektrische auto altijd en overal opladen, ongeacht wat voor stopcontact er beschikbaar is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BMW 230e

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.