Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BMW 225e?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je BMW 225e? Als je thuis een laadpaal laat zetten om je BMW 225e zo voordelig en snel mogelijk op te laden, dan wens je dat jouw oplader voldoet aan deze condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het gunstigste tarief, de laadpaal weet op welk tijdstip hij moet omschakelen tussen energie van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je wagen voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je laadpaal weet wanneer er resterende stroom beschikbaar is van je zonnepanelen. In plaats van deze overtollige stroom terug naar het net te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij louter die energie zal gebruiken om jouw BMW 225e te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet louter toepasselijk is om jouw bestaande BMW 225e te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een uitstekende laadpaal voor je elektrische wagen is compatibel met alle automerken. Zo hoef je binnen een paar jaren niet van oplader te veranderen als je een andere wagen aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e lader Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw BMW 225e opladen.

De go-e Gemini Flex lader is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste lader op de markt voor alle modellen van BMW 225e!

go-e Oplader Gemini Flex voor BMW 225e

De go-e lader Gemini flex is een hoogontwikkelde laadpaal die ontwikkeld is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van BMW 225e en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele lader wordt aangevuld met uiteenlopende nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de grootste groep BMW 225e chauffeurs zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op het werk. Simpelweg omdat de mogelijkheid tot laden niet altijd beschikbaar is. En net hiervoor is deze go-e lader Gemini flex een wallbox die in slechts luttele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen laden aan eender welk stopcontact thuis of op uitstap.

Overal makkelijk en slim laden met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met je BMW 225e en het laadproces begint automatisch.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Auto’s: Deze go-e opladers laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en zo nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig lager of schakelt bij een stroomstoring totaal uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het laden en overige parameters aan je individuele wensen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische auto’s zijn zeer compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw BMW 225e nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e wallbox

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende energie van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met deze aanpak haalt u het maximale winst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laadpalen zelfstandig te verkleinen wanneer pieken in de belasting worden waargenomen en zo snel mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw BMW 225e overal en altijd opladen! Deze set bestaat uit adapters voor drie verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide set adapters kan u uw elektrische auto overal en altijd opladen, ongeacht welk stopcontact er op dat moment voorzien is.

De adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BMW 225e

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.