Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Bentley Bentayga PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Bentley Bentayga PHEV? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te zetten om je Bentley Bentayga PHEV zo gunstig en makkelijk mogelijk op te laden, dan wens je dat jouw laadpaal tegemoet komt aan de volgende criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het voordeligste tarief, de wallbox weet op welk moment hij moet overstappen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw voertuig altijd opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je wallbox weet of er resterende energie aanwezig is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overtollige elektriciteit terug het net op te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij alleen die energie gebruikt om je Bentley Bentayga PHEV op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet enkel toepasselijk is om je bestaande Bentley Bentayga PHEV op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een betrouwbare laadpaal voor je elektrische auto is passend voor alle automerken. Zo hoef je binnen een aantal jaren niet van lader te wisselen op het moment dat je een nieuwe auto aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e lader Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar ouw werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw Bentley Bentayga PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex laadpaal is door Autobild en P3 bekroond tot beste wallbox op de markt voor alle auto’s van Bentley Bentayga PHEV!

go-e lader Gemini Flex voor Bentley Bentayga PHEV

De go-e oplader Gemini flex is een vooruitstrevende lader die ontwikkeld is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Bentley Bentayga PHEV en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt aangevuld met uiteenlopende praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de meerderheid van Bentley Bentayga PHEV chauffeurs zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Gewoon omdat de keuze tot laden niet altijd aanwezig is. En precies hiervoor is onze go-e oplader Gemini flex een laadpaal welke in slechts een paar seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs opladen aan ieder stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Overal makkelijk en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met je Bentley Bentayga PHEV en het laden begint automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Auto’s: Onze go-e laders laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een blackout totaal uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en andere parameters aan je individuele wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische auto’s zijn zeer compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Bentley Bentayga PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige elektriciteit van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze werkwijze haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders automatisch te verkleinen als pieken in de belasting worden waargenomen en zo spoedig mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Bentley Bentayga PHEV overal en altijd laden! Deze set bestaat uit adapters voor drie diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete set adapters kunt u uw elektrische auto altijd en overal opladen, desondanks welk stopcontact er voorzien is.

Alle adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Bentley Bentayga PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.