Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Audi?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Audi? Als je thuis een laadpaal wenst te plaatsen om je Audi zo kostenbesparend en snel mogelijk op te laden ,dan wens je dat je oplader beantwoordt aan deze voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd aan het zuinigste tarief, de wallbox weet tijdens welke periodes hij moet switchen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw auto voortdurend opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je oplader weet als er resterende energie voorradig is van je zonnepanelen. In plaats van deze overbodige energie terug het net op te sturen, gaat de controller zorgen dat hij alleen die energie gebruikt om je Audi te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend toepasselijk is om je bestaande Audi op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een geschikte laadpaal voor jouw elektrische wagen is compatibel met alle automerken. Zo hoef je binnen een paar jaren niet van oplader te veranderen indien je een andere elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e lader Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar het werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je al meteen je Audi opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele  lader is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste wallbox op de markt voor alle auto’s van Audi!

go-e Oplader Gemini Flex voor Audi

De go-e wallbox Gemini flex is een gesofisticeerde wallbox die ontworpen is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Audi en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW.  Deze draagbare wallbox wordt aangevuld met verscheidene nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het gros van Audi eigenaar zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op het werk. Eenvoudigweg omdat de mogelijkheid om op te laden niet altijd beschikbaar is. En net voor deze reden is deze go-e laadpaal Gemini flex een wallbox die in slechts luttele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan elk stopcontact thuis of op reis.

Steeds simpel en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met jouw Audi en het laden {start|begint vanzelf.

✅ Toepasselijk op  Alle Elektrische Auto’s: Onze go-e laadpalen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en zo nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een blackout volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en andere instellingen aan je eigen voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische wagens zijn uiterst compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Audi  nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende stroom van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met die werkwijze haalt u het maximale rendement uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laadpalen zelfstandig te verminderen indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Audi overal en altijd laden! De set omvat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide adapterset kunt u uw elektrische wagen altijd en overal laden, ongeacht welk stopcontact er op die plaats voorzien is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Audi

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.