Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Audi SQ8 e-tron?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Audi SQ8 e-tron? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te plaatsen om je Audi SQ8 e-tron zo voordelig en eenvoudig mogelijk te laden ,dan wens je dat jouw lader beantwoordt aan onderstaande voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het gunstigste tarief, de laadpaal weet op welk moment hij moet switchen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw voertuig voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw lader weet of er resterende stroom aanwezig is van jouw zonnepanelen. In plaats van die overtollige elektriciteit terug het net op te sturen, gaat de controller zorgen dat hij enkel deze elektriciteit zal gebruiken om jouw Audi SQ8 e-tron te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet louter toepasselijk is om je huidige Audi SQ8 e-tron te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een kwalitatieve lader voor je elektrische auto is compatibel met alle automerken. Zo hoef je binnen verscheidene jaren niet van oplader te wisselen zodra je een nieuwe auto aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e wallbox Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar ouw werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw Audi SQ8 e-tron opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare oplader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste wallbox op de markt voor alle wagens van Audi SQ8 e-tron!

go-e wallbox Gemini Flex voor Audi SQ8 e-tron

De go-e lader Gemini flex is een gevorderde lader die gemaakt is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Audi SQ8 e-tron en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt verrijkt met uiteenlopende nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de meeste Audi SQ8 e-tron eigenaar zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op het werk. Alleen maar omdat de keuze om op te laden niet altijd aanwezig is. En precies hiervoor is de go-e laadpaal Gemini flex een lader die in slechts luttele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs opladen aan eender welk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Steeds simpel en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met je Audi SQ8 e-tron en het laden begint vanzelf.

✅ Passend op Alle Auto’s: Deze go-e opladers laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsstoring totaal uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en andere parameters aan je eigen eisen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadsessies om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Audi SQ8 e-tron nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

De go-e Controller zorgt ervoor dat resterende energie van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met deze methode haalt u het maximale uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen automatisch te verminderen wanneer pieken in de belasting worden opgemerkt en zo spoedig mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Audi SQ8 e-tron overal en altijd opladen! Deze set bevat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige set adapters kan u uw elektrische auto altijd en overal laden, ongeacht welk stopcontact er wordt gebruikt.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Audi SQ8 e-tron

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.