Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Audi SQ6 e-tron?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Audi SQ6 e-tron? Als je bij je thuis een laadpaal wil installeren om je Audi SQ6 e-tron zo voordelig en eenvoudig mogelijk te laden ,dan wil je dat je wallbox beantwoordt aan deze condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd aan het zuinigste tarief, de oplader weet op welk moment hij moet overstappen tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw auto steeds opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je laadpaal weet of er overtollige stroom verkrijgbaar is van je zonnepanelen. In plaats van deze resterende stroom terug het net op te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij enkel die energie zal gebruiken om je Audi SQ6 e-tron op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen bruikbaar is om jouw bestaande Audi SQ6 e-tron te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een geschikte lader voor jouw elektrische auto is passend voor alle automerken. Zo hoef je binnen verschillende jaren niet van oplader te veranderen indien je een andere auto koopt.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je overal meenemen, naar het werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw Audi SQ6 e-tron opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele laadpaal is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste oplader op de markt voor alle wagens van Audi SQ6 e-tron!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Audi SQ6 e-tron

De go-e lader Gemini flex is een vooruitstrevende lader die ontwikkeld is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Audi SQ6 e-tron en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt aangevuld met uiteenlopende nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het overgrote deel Audi SQ6 e-tron rijders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Simpelweg omdat de mogelijkheid tot laden niet altijd present is. En exact hiervoor is deze go-e oplader Gemini flex een laadpaal welke in slechts enkele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen laden aan eender welk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Overal eenvoudig en slim laden met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met jouw Audi SQ6 e-tron en het laadproces begint automatisch.

✅ Passend op Alle Wagens: Deze go-e laders laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsuitval compleet uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere instellingen aan je individuele wensen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Audi SQ6 e-tron nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige elektriciteit van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met die werkwijze haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers automatisch te verminderen als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Audi SQ6 e-tron overal en altijd opladen! De set omvat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete adapterset kan u uw elektrische auto overal en altijd opladen, desondanks welk stopcontact er op die plaats wordt gebruikt.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Audi SQ6 e-tron

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.