Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Audi Q8 e-tron?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Audi Q8 e-tron? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te plaatsen om je Audi Q8 e-tron zo voordelig en makkelijk mogelijk op te laden ,dan wil je dat je laadpaal voldoet aan deze eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het beste tarief, de laadpaal weet op welk moment hij moet switchen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je auto steeds opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw laadpaal weet of er resterende stroom voorradig is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overtollige stroom terug het net op te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij louter deze energie gebruikt om je Audi Q8 e-tron te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend geschikt is om jouw huidige Audi Q8 e-tron te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een kwalitatieve oplader voor jouw elektrische auto is geschikt voor alle automerken. Zo moet je binnen een aantal jaren niet van wallbox te veranderen wanneer je een nieuwe wagen aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar je werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je Audi Q8 e-tron opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele oplader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste lader op de markt voor alle wagens van Audi Q8 e-tron!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Audi Q8 e-tron

De go-e wallbox Gemini flex is een hoogontwikkelde wallbox die ontwikkeld is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Audi Q8 e-tron en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt verrijkt met diverse praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het gros van Audi Q8 e-tron eigenaar zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Puur en alleen omdat de keuze tot laden niet altijd beschikbaar is. En precies voor deze reden is de go-e lader Gemini flex een laadpaal welke in maar enkele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto opladen aan ieder stopcontact thuis of op uitstap.

Overal eenvoudig en slim laden met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met je Audi Q8 e-tron en het laadproces begint automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Voertuigen: Deze go-e wallboxen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitspanne geheel uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het laden en overige parameters aan je persoonlijke voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn uiterst compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadsessies om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Audi Q8 e-tron nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige stroom van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met die aanpak haalt u het meeste winst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders automatisch te verminderen als pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Audi Q8 e-tron overal en altijd opladen! De set bestaat uit adapters voor drie verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige set adapters kunt u uw elektrische wagen overal en altijd laden, ongeacht welk stopcontact er op dat moment beschikbaar is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Audi Q8 e-tron

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.