Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Audi Q8 60 PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Audi Q8 60 PHEV? Als je een laadpaal thuis wil plaatsen om je Audi Q8 60 PHEV zo kostenbesparend en eenvoudig mogelijk op te laden, dan wens je dat je wallbox voldoet aan volgende criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het zuinigste tarief, de oplader weet op welk tijdstip hij moet overstappen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw auto altijd opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw laadpaal weet of er overtollige elektriciteit is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze resterende elektriciteit terug het net op te sturen, zal de controller zorgen dat hij uitsluitend die stroom zal gebruiken om jouw Audi Q8 60 PHEV op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend toepasselijk is om jouw huidige Audi Q8 60 PHEV te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een uitstekende laadpaal voor jouw elektrische wagen is passend voor alle automerken. Zo moet je binnen verscheidene jaren niet van lader te wisselen als je een nieuwe elektrische wagen aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e lader Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar het werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je al meteen je Audi Q8 60 PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele laadpaal is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste wallbox op de markt voor alle modellen van Audi Q8 60 PHEV!

go-e wallbox Gemini Flex voor Audi Q8 60 PHEV

De go-e laadpaal Gemini flex is een hoogontwikkelde oplader die bedacht is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Audi Q8 60 PHEV en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt aangevuld met allerlei praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het gros van Audi Q8 60 PHEV chauffeurs zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Puur en alleen omdat de keuze tot laden niet altijd aanwezig is. En exact voor deze reden is deze go-e laadpaal Gemini flex een wallbox die in slechts enkele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen laden aan elk stopcontact thuis of op uitstap.

Altijd eenvoudig en slim laden met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met je Audi Q8 60 PHEV en het laden begint vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Wagens: Deze go-e laders laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomonderbreking compleet uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het opladen en andere parameters aan je individuele eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw Audi Q8 60 PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

De go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige elektriciteit van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met die werkwijze haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laadpalen zelfstandig te verlagen indien pieken in de belasting worden opgemerkt en zo vlug mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Audi Q8 60 PHEV overal en altijd laden! De set omvat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige adapterset kan u uw elektrische auto altijd en overal laden, ongeacht wat voor stopcontact er op die plaats voorhanden is.

Alle adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Audi Q8 60 PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.