Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Audi Q8 55 PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Audi Q8 55 PHEV? Als je thuis een laadpaal wenst te zetten om je Audi Q8 55 PHEV zo voordelig en simpel mogelijk te laden, dan wil je dat jouw oplader tegemoet komt aan deze eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het gunstigste tarief, hij weet op welk moment hij moet veranderen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw auto voortdurend opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw lader weet als er resterende elektriciteit is van je zonnepanelen. In plaats van de overtollige elektriciteit terug het net op te sturen, gaat de controller zorgen dat hij louter deze stroom zal gebruiken om jouw Audi Q8 55 PHEV te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen geschikt is om je huidige Audi Q8 55 PHEV te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een uitstekende laadpaal voor je elektrische wagen is compatibel met alle automerken. Zo hoef je binnen een paar jaren niet van lader te veranderen wanneer je een nieuwe elektrische wagen aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar je werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je steeds jouw Audi Q8 55 PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare laadpaal is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste wallbox op de markt voor alle wagens van Audi Q8 55 PHEV!

go-e wallbox Gemini Flex voor Audi Q8 55 PHEV

De go-e wallbox Gemini flex is een innovatieve laadpaal die ontworpen is voor het opladen van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Audi Q8 55 PHEV en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt verrijkt met allerlei handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het merendeel Audi Q8 55 PHEV chauffeurs zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Simpelweg omdat de keuze om op te laden niet altijd voorhanden is. En precies voor deze reden is deze go-e oplader Gemini flex een oplader die in slechts enkele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs laden aan elk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Overal makkelijk en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met jouw Audi Q8 55 PHEV en het laden start automatisch.

✅ Geschikt voor Alle Wagens: Onze go-e wallboxen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en indien nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomonderbreking compleet uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het laden en overige instellingen aan je individuele wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn uiterst compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Audi Q8 55 PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige energie van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met deze methode haalt u het meeste uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers automatisch te verlagen wanneer pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Audi Q8 55 PHEV overal en altijd laden! De set bestaat uit adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide adapterset kan u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, desondanks wat voor stopcontact er op die plaats wordt gebruikt.

Alle adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Audi Q8 55 PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.