Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Audi Q6 e-tron?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Audi Q6 e-tron? Als je thuis een laadpaal laat zetten om je Audi Q6 e-tron zo winstgevend en makkelijk mogelijk te laden ,dan wil je dat jouw wallbox beantwoordt aan de volgende eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het beste tarief, de wallbox weet wanneer hij moet omschakelen tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw wagen steeds opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw laadpaal weet wanneer er resterende energie voorradig is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overtollige energie terug het net op te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij enkel deze stroom zal gebruiken om jouw Audi Q6 e-tron op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet enkel toepasselijk is om jouw huidige Audi Q6 e-tron te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een uitstekende laadpaal voor jouw elektrische auto is geschikt voor alle automerken. Zo dien je binnen een aantal jaren niet van oplader te veranderen indien je een andere elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e lader Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar ouw werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw Audi Q6 e-tron opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare laadpaal is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste wallbox op de markt voor alle modellen van Audi Q6 e-tron!

go-e wallbox Gemini Flex voor Audi Q6 e-tron

De go-e lader Gemini flex is een gesofisticeerde oplader die ontworpen is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Audi Q6 e-tron en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare oplader wordt verrijkt met meerdere praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de grootste groep Audi Q6 e-tron chauffeurs zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Eenvoudigweg omdat de gelegenheid tot laden niet altijd voorhanden is. En net voor deze reden is onze go-e lader Gemini flex een lader die in slechts luttele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs laden aan elk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Overal simpel en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met jouw Audi Q6 e-tron en het laadproces begint vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Wagens: Deze go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsstoring geheel uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en andere parameters aan je individuele voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische wagens zijn uiterst compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Audi Q6 e-tron nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige energie van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met die werkwijze haalt u het maximale rendement uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen automatisch te reduceren wanneer pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Audi Q6 e-tron overal en altijd opladen! Deze set bestaat uit adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide set adapters kunt u uw elektrische wagen altijd en overal laden, desondanks wat voor stopcontact er wordt gebruikt.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Audi Q6 e-tron

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.