Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Audi Q5 SB 55 PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Audi Q5 SB 55 PHEV? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te plaatsen om je Audi Q5 SB 55 PHEV zo winstgevend en eenvoudig mogelijk op te laden, dan wil je dat jouw oplader voldoet aan onderstaande eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds tegen het gunstigste tarief, de oplader weet wanneer hij moet overstappen tussen stroom van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw auto constant opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je oplader weet als er een teveel aan stroom verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overbodige elektriciteit terug het net op te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij enkel die energie zal gebruiken om jouw Audi Q5 SB 55 PHEV te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet alleen bruikbaar is om jouw huidige Audi Q5 SB 55 PHEV op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een geschikte lader voor jouw elektrische wagen is passend voor alle automerken. Zo hoef je binnen enkele jaren niet van laadpaal te veranderen indien je een nieuwe elektrische wagen aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e lader Gemini Flex kan je overal meenemen, naar je werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je steeds jouw Audi Q5 SB 55 PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex laadpaal is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste lader op de markt voor alle auto’s van Audi Q5 SB 55 PHEV!

go-e lader Gemini Flex voor Audi Q5 SB 55 PHEV

De go-e laadpaal Gemini flex is een geavanceerde lader die bedacht is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Audi Q5 SB 55 PHEV en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt aangevuld met uiteenlopende praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het overgrote deel Audi Q5 SB 55 PHEV rijders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op het werk. Simpelweg omdat de optie om op te laden niet altijd aanwezig is. En precies voor deze reden is de go-e oplader Gemini flex een laadpaal die in slechts een paar seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto opladen aan eender welk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Steeds simpel en slim laden met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met je Audi Q5 SB 55 PHEV en het laadproces begint automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Auto’s: Onze go-e opladers laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsuitval volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en overige parameters aan je eigen behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische auto’s zijn uiterst compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadsessies om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Audi Q5 SB 55 PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

De go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige stroom van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met die werkwijze haalt u het maximale rendement uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers automatisch te verlagen als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Audi Q5 SB 55 PHEV overal en altijd laden! De set bevat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete set adapters kan u uw elektrische wagen altijd en overal laden, ongeacht welk stopcontact er op dat moment wordt gebruikt.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Audi Q5 SB 55 PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.