Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Audi Q5 SB 50 PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Audi Q5 SB 50 PHEV? Als je een laadpaal thuis wil zetten om je Audi Q5 SB 50 PHEV zo kostenbesparend en eenvoudig mogelijk op te laden, dan wil je dat jouw oplader beantwoordt aan de volgende criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het zuinigste tarief, de lader weet wanneer hij moet omschakelen tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je wagen constant opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw lader weet of er overtollige stroom voorradig is van je zonnepanelen. In plaats van deze overbodige elektriciteit terug het net op te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij enkel deze elektriciteit gebruikt om jouw Audi Q5 SB 50 PHEV op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend geschikt is om jouw huidige Audi Q5 SB 50 PHEV op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede lader voor jouw elektrische wagen is passend voor alle merken. Zo moet je binnen een paar jaren niet van lader te wisselen indien je een nieuwe auto koopt.

✅ Kies voor een draagbare oplader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar je werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Audi Q5 SB 50 PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare lader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste lader op de markt voor alle auto’s van Audi Q5 SB 50 PHEV!

go-e wallbox Gemini Flex voor Audi Q5 SB 50 PHEV

De go-e laadpaal Gemini flex is een vooruitstrevende lader die gecreëerd is voor het opladen van zowel EV’s als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Audi Q5 SB 50 PHEV en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele lader wordt verrijkt met uiteenlopende nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, het merendeel Audi Q5 SB 50 PHEV chauffeurs zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Alleen maar omdat de kans tot laden niet altijd beschikbaar is. En net voor deze reden is onze go-e oplader Gemini flex een oplader die in maar enkele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen opladen aan eender welk stopcontact bij je thuis of op reis.

Overal simpel en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met je Audi Q5 SB 50 PHEV en het laden start automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Auto’s: Onze go-e opladers laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en zo nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een stroompanne totaal uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere instellingen aan je persoonlijke wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische wagens zijn zeer compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Audi Q5 SB 50 PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige stroom van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met deze werkwijze haalt u het meeste rendement uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laadpalen zelfstandig te verminderen wanneer pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Audi Q5 SB 50 PHEV overal en altijd opladen! De set bevat adapters voor drie diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete set adapters kan u uw elektrische auto overal en altijd laden, ongeacht welk stopcontact er op die plaats wordt gebruikt.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Audi Q5 SB 50 PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.