Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Audi Q5 55 PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Audi Q5 55 PHEV? Als je een laadpaal thuis wenst te zetten om je Audi Q5 55 PHEV zo zuinig en eenvoudig mogelijk op te laden, dan wil je dat jouw lader voldoet aan onderstaande condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het zuinigste tarief, hij weet op welk moment hij moet overgaan tussen stroom van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je auto steeds opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw wallbox weet als er resterende energie is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overbodige energie terug het net op te sturen, zal de controller zorgen dat hij alleen deze stroom gebruikt om jouw Audi Q5 55 PHEV op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet louter toepasselijk is om je huidige Audi Q5 55 PHEV te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een geschikte oplader voor je elektrische wagen is passend voor alle automerken. Zo dien je binnen verschillende jaren niet van laadpaal te veranderen zodra je een andere elektrische auto aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e oplader Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar het werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Audi Q5 55 PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele lader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste laadpaal op de markt voor alle modellen van Audi Q5 55 PHEV!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Audi Q5 55 PHEV

De go-e laadpaal Gemini flex is een gesofisticeerde laadpaal die ontwikkeld is voor het opladen van zowel elektrische wagens als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Audi Q5 55 PHEV en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt aangevuld met verscheidene praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het overgrote deel Audi Q5 55 PHEV eigenaar zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Gewoonweg omdat de keuze om op te laden niet altijd beschikbaar is. En precies hiervoor is de go-e laadpaal Gemini flex een laadpaal die in maar luttele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto opladen aan eender welk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Overal simpel en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met jouw Audi Q5 55 PHEV en het laden start vanzelf.

✅ Passend op Alle Elektrische Wagens: Onze go-e laders laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een blackout geheel uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en andere instellingen aan je persoonlijke voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische wagens zijn zeer compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Audi Q5 55 PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende elektriciteit van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze methode haalt u het meeste rendement uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laadpalen automatisch te verminderen als pieken in de belasting worden waargenomen en zo snel mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Audi Q5 55 PHEV overal en altijd opladen! De set bevat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide adapterset kunt u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, desondanks welk stopcontact er voorzien is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Audi Q5 55 PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.