Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Audi Q5 50 PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Audi Q5 50 PHEV? Als je een laadpaal thuis wenst te plaatsen om je Audi Q5 50 PHEV zo winstgevend en snel mogelijk te laden, dan wens je dat je laadpaal voldoet aan deze voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het voordeligste tarief, de laadpaal weet op welk moment hij moet overstappen tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je wagen steeds opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw laadpaal weet wanneer er een overschot van elektriciteit beschikbaar is van je zonnepanelen. In plaats van die resterende elektriciteit terug het net op te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij louter deze elektriciteit gebruikt om je Audi Q5 50 PHEV op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend toepasselijk is om je bestaande Audi Q5 50 PHEV op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een kwalitatieve oplader voor je elektrische wagen is geschikt voor alle merken. Zo dien je binnen verscheidene jaren niet van laadpaal te veranderen indien je een nieuwe elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar je werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je altijd je Audi Q5 50 PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele laadpaal is door Autobild en P3 bekroond tot beste oplader op de markt voor alle modellen van Audi Q5 50 PHEV!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Audi Q5 50 PHEV

De go-e wallbox Gemini flex is een innovatieve lader die gecreëerd is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Audi Q5 50 PHEV en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele lader wordt verrijkt met uiteenlopende praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, het overgrote deel Audi Q5 50 PHEV bestuurders zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Gewoon omdat de optie om op te laden niet altijd voorhanden is. En net voor deze reden is onze go-e lader Gemini flex een wallbox die in maar enkele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen opladen aan elk stopcontact thuis of op reis.

Altijd probleemloos en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met je Audi Q5 50 PHEV en het laadproces begint vanzelf.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Wagens: De go-e laders laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een blackout totaal uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere instellingen aan je eigen wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische wagens zijn uiterst compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw Audi Q5 50 PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige energie van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met deze methode haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen zelfstandig te verlagen indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Audi Q5 50 PHEV overal en altijd opladen! De set bevat adapters voor drie diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide adapterset kunt u uw elektrische auto altijd en overal laden, desondanks welk stopcontact er wordt gebruikt.

Alle adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Audi Q5 50 PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.