Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Audi Q4 e-tron?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Audi Q4 e-tron? Als je bij je thuis een laadpaal wil installeren om je Audi Q4 e-tron zo winstgevend en eenvoudig mogelijk te laden ,dan wens je dat jouw lader beantwoordt aan enkele voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het zuinigste tarief, de lader weet op welk tijdstip hij moet switchen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je auto constant opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je laadpaal weet wanneer er resterende stroom aanwezig is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overbodige energie terug naar het net te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij enkel deze energie zal gebruiken om je Audi Q4 e-tron op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet louter bruikbaar is om je bestaande Audi Q4 e-tron op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een kwalitatieve lader voor je elektrische auto is compatibel met alle automerken. Zo dien je binnen een aantal jaren niet van lader te veranderen zodra je een andere auto koopt.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je Audi Q4 e-tron opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele oplader is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle modellen van Audi Q4 e-tron!

go-e Oplader Gemini Flex voor Audi Q4 e-tron

De go-e lader Gemini flex is een gesofisticeerde oplader die bedacht is voor het opladen van zowel elektrische wagens als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Audi Q4 e-tron en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt verrijkt met diverse praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de meerderheid van Audi Q4 e-tron rijders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op hun werk. Alleen maar omdat de optie om op te laden niet altijd aanwezig is. En precies hiervoor is de go-e wallbox Gemini flex een wallbox welke in maar luttele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen laden aan elk stopcontact thuis of op reis.

Overal makkelijk en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met jouw Audi Q4 e-tron en het laden start automatisch.

✅ Passend op Alle Wagens: Onze go-e wallboxen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomuitval geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere instellingen aan je individuele behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Audi Q4 e-tron nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

De go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met deze aanpak haalt u het meeste rendement uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laadpalen zelfstandig te reduceren wanneer pieken in de belasting worden opgemerkt en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Audi Q4 e-tron overal en altijd laden! De set bevat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige adapterset kunt u uw elektrische auto altijd en overal opladen, desondanks welk stopcontact er voorhanden is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Audi Q4 e-tron

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.