Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Audi A8 L 60 PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Audi A8 L 60 PHEV? Als je een laadpaal thuis wil zetten om je Audi A8 L 60 PHEV zo winstgevend en simpel mogelijk op te laden, dan wens je dat jouw lader beantwoordt aan deze criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het gunstigste tarief, de lader weet op welk tijdstip hij moet veranderen tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je auto altijd opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je oplader weet wanneer er resterende elektriciteit voorradig is van je zonnepanelen. In plaats van de resterende elektriciteit terug naar het net te sturen, zal de controller zorgen dat hij enkel deze elektriciteit gebruikt om je Audi A8 L 60 PHEV op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend toepasselijk is om jouw huidige Audi A8 L 60 PHEV te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een uitstekende oplader voor je elektrische auto is compatibel met alle merken. Zo hoef je binnen verscheidene jaren niet van laadpaal te veranderen zodra je een andere elektrische wagen aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e oplader Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar het werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je Audi A8 L 60 PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare lader is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste lader op de markt voor alle modellen van Audi A8 L 60 PHEV!

go-e wallbox Gemini Flex voor Audi A8 L 60 PHEV

De go-e oplader Gemini flex is een vooruitstrevende lader die gemaakt is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Audi A8 L 60 PHEV en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare wallbox wordt aangevuld met verscheidene handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de meeste Audi A8 L 60 PHEV rijders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op het werk. Gewoonweg omdat de gelegenheid om op te laden niet altijd beschikbaar is. En precies voor deze reden is de go-e lader Gemini flex een oplader welke in maar enkele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan elk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Altijd makkelijk en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met jouw Audi A8 L 60 PHEV en het laadproces begint vanzelf.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Voertuigen: Deze go-e laadpalen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en indien nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsstoring compleet uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en andere instellingen aan je individuele wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw Audi A8 L 60 PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met die werkwijze haalt u het maximale rendement uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen zelfstandig te reduceren wanneer pieken in de belasting worden waargenomen en zo snel mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Audi A8 L 60 PHEV overal en altijd opladen! De set omvat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale set adapters kan u uw elektrische auto altijd en overal laden, desondanks welk stopcontact er op dat moment wordt gebruikt.

De adapters in de set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Audi A8 L 60 PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.