Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Audi A8 60 PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Audi A8 60 PHEV? Als je thuis een laadpaal laat zetten om je Audi A8 60 PHEV zo rendabel en eenvoudig mogelijk te laden, dan wens je dat je laadpaal beantwoordt aan deze criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd tegen het beste tarief, de wallbox weet wanneer hij moet overgaan tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw voertuig steeds opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw laadpaal weet als er overtollige stroom beschikbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van die overtollige energie terug het net op te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij enkel deze elektriciteit gebruikt om jouw Audi A8 60 PHEV te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend geschikt is om je bestaande Audi A8 60 PHEV te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een betrouwbare wallbox voor je elektrische auto is compatibel met alle merken. Zo dien je binnen enkele jaren niet van oplader te wisselen op het moment dat je een nieuwe elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e oplader Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar ouw werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Audi A8 60 PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele laadpaal is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste lader op de markt voor alle modellen van Audi A8 60 PHEV!

go-e lader Gemini Flex voor Audi A8 60 PHEV

De go-e wallbox Gemini flex is een geavanceerde wallbox die gemaakt is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van Audi A8 60 PHEV en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt aangevuld met diverse handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de grootste groep Audi A8 60 PHEV eigenaar zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Alleen maar omdat de kans om op te laden niet altijd present is. En exact voor deze reden is onze go-e oplader Gemini flex een oplader welke in maar enkele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs opladen aan elk stopcontact thuis of op vakantie.

Steeds eenvoudig en slim laden met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met je Audi A8 60 PHEV en het laden begint vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Voertuigen: Deze go-e opladers laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsstoring compleet uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het opladen en andere parameters aan je persoonlijke voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn uiterst compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Audi A8 60 PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige elektriciteit van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met die methode haalt u het maximale voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen zelfstandig te verminderen indien pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Audi A8 60 PHEV overal en altijd opladen! Deze set bestaat uit adapters voor 3 diverse stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete set adapters kunt u uw elektrische auto overal en altijd opladen, ongeacht wat voor stopcontact er op dat moment voorzien is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Audi A8 60 PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.