Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Audi A7 SB 55 PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Audi A7 SB 55 PHEV? Als je thuis een laadpaal laat installeren om je Audi A7 SB 55 PHEV zo zuinig en snel mogelijk te laden, dan wens je dat jouw wallbox voldoet aan enkele eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het zuinigste tarief, de laadpaal weet wanneer hij moet overstappen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je wagen voortdurend opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je oplader weet of er een overschot van elektriciteit is van jouw zonnepanelen. In plaats van die overbodige stroom terug naar het net te sturen, zal de controller zorgen dat hij alleen deze energie gebruikt om jouw Audi A7 SB 55 PHEV op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet enkel geschikt is om jouw huidige Audi A7 SB 55 PHEV op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede laadpaal voor jouw elektrische auto is compatibel met alle merken. Zo dien je binnen een paar jaren niet van wallbox te wisselen als je een andere wagen aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare laadpaal! De go-e oplader Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je altijd je Audi A7 SB 55 PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex wallbox is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste lader op de markt voor alle wagens van Audi A7 SB 55 PHEV!

go-e lader Gemini Flex voor Audi A7 SB 55 PHEV

De go-e lader Gemini flex is een gesofisticeerde lader die gemaakt is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Audi A7 SB 55 PHEV en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare wallbox wordt aangevuld met meerdere praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de grootste groep Audi A7 SB 55 PHEV chauffeurs zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Alleen maar omdat de optie om op te laden niet altijd aanwezig is. En net voor deze reden is deze go-e oplader Gemini flex een wallbox welke in slechts een paar seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto opladen aan eender welk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Overal simpel en slim laden met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind deze met je Audi A7 SB 55 PHEV en het laden begint automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Voertuigen: De go-e laders laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroompanne volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en overige instellingen aan je eigen voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Audi A7 SB 55 PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

De go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met die aanpak haalt u het maximale voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen zelfstandig te verlagen als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Audi A7 SB 55 PHEV overal en altijd opladen! Deze set omvat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete adapterset kan u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, ongeacht welk stopcontact er op dat moment wordt gebruikt.

De adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Audi A7 SB 55 PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.