Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Audi A7 SB 50 PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Audi A7 SB 50 PHEV? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te zetten om je Audi A7 SB 50 PHEV zo zuinig en snel mogelijk op te laden, dan wens je dat je lader voldoet aan volgende condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het zuinigste tarief, de lader weet op welk tijdstip hij moet veranderen tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw auto constant opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw lader weet wanneer er resterende stroom voorradig is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overtollige elektriciteit terug naar het net te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij louter deze stroom zal gebruiken om je Audi A7 SB 50 PHEV te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen toepasselijk is om jouw huidige Audi A7 SB 50 PHEV op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een uitstekende oplader voor je elektrische wagen is passend voor alle merken. Zo moet je binnen verschillende jaren niet van lader te veranderen wanneer je een nieuwe auto aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e wallbox Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar ouw werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Audi A7 SB 50 PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele wallbox is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste lader op de markt voor alle auto’s van Audi A7 SB 50 PHEV!

go-e lader Gemini Flex voor Audi A7 SB 50 PHEV

De go-e wallbox Gemini flex is een geperfectioneerde laadpaal die gemaakt is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Audi A7 SB 50 PHEV en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt aangevuld met meerdere praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het gros van Audi A7 SB 50 PHEV eigenaar zullen hun elektrische auto thuis opladen of op hun werk. Simpelweg omdat de keuze om op te laden niet altijd beschikbaar is. En exact hiervoor is de go-e lader Gemini flex een oplader die in slechts enkele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen laden aan eender welk stopcontact thuis of op uitstap.

Steeds probleemloos en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met je Audi A7 SB 50 PHEV en het laden begint vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Voertuigen: De go-e laadpalen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een stroomuitval compleet uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het laden en andere instellingen aan je individuele eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadsessies om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Audi A7 SB 50 PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige elektriciteit van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze werkwijze haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers zelfstandig te reduceren indien pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Audi A7 SB 50 PHEV overal en altijd laden! Deze set bevat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide adapterset kunt u uw elektrische wagen altijd en overal laden, ongeacht wat voor stopcontact er in de betreffende regio voorzien is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Audi A7 SB 50 PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.