Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Audi A6 Berline 50 PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Audi A6 Berline 50 PHEV? Als je thuis een laadpaal wenst te installeren om je Audi A6 Berline 50 PHEV zo voordelig en simpel mogelijk te laden, dan wil je dat jouw oplader voldoet aan onderstaande condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het gunstigste tarief, de oplader weet op welk moment hij moet overgaan tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw auto constant opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw lader weet wanneer er resterende energie verkrijgbaar is van je zonnepanelen. In plaats van die resterende elektriciteit terug het net op te sturen, gaat de controller zorgen dat hij alleen deze stroom gebruikt om jouw Audi A6 Berline 50 PHEV op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend geschikt is om je huidige Audi A6 Berline 50 PHEV te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een geschikte laadpaal voor je elektrische auto is passend voor alle automerken. Zo hoef je binnen enkele jaren niet van wallbox te wisselen wanneer je een andere auto aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar je werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je steeds jouw Audi A6 Berline 50 PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare lader is door Autobild en P3 verkozen tot beste lader op de markt voor alle modellen van Audi A6 Berline 50 PHEV!

go-e Oplader Gemini Flex voor Audi A6 Berline 50 PHEV

De go-e wallbox Gemini flex is een geavanceerde wallbox die ontwikkeld is voor het opladen van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Audi A6 Berline 50 PHEV en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt verrijkt met allerlei handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de meerderheid van Audi A6 Berline 50 PHEV rijders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Simpelweg omdat de keuze om op te laden niet altijd aanwezig is. En precies hiervoor is de go-e lader Gemini flex een lader welke in slechts een paar seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto opladen aan ieder stopcontact thuis of op reis.

Steeds eenvoudig en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met je Audi A6 Berline 50 PHEV en het laadproces start vanzelf.

✅ Passend op Alle Auto’s: Onze go-e laders laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomonderbreking totaal uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en overige parameters aan je persoonlijke voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Audi A6 Berline 50 PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige elektriciteit van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met die methode haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders automatisch te reduceren als pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Audi A6 Berline 50 PHEV overal en altijd opladen! De set bestaat uit adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide set adapters kan u uw elektrische wagen overal en altijd laden, ongeacht welk stopcontact er in de betreffende regio wordt gebruikt.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Audi A6 Berline 50 PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.