Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Audi A6 Avant 55 PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Audi A6 Avant 55 PHEV? Als je bij je thuis een laadpaal laat installeren om je Audi A6 Avant 55 PHEV zo voordelig en eenvoudig mogelijk op te laden, dan wens je dat je lader beantwoordt aan enkele eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het zuinigste tarief, hij weet wanneer hij moet veranderen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw voertuig voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw lader weet als er overtollige elektriciteit verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van die overtollige stroom terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij louter deze stroom gebruikt om je Audi A6 Avant 55 PHEV te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet louter geschikt is om jouw bestaande Audi A6 Avant 55 PHEV op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een betrouwbare wallbox voor jouw elektrische wagen is compatibel met alle automerken. Zo hoef je binnen verscheidene jaren niet van laadpaal te wisselen als je een andere elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je overal meenemen, naar ouw werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je Audi A6 Avant 55 PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare lader is door Autobild en P3 verkozen tot beste oplader op de markt voor alle wagens van Audi A6 Avant 55 PHEV!

go-e lader Gemini Flex voor Audi A6 Avant 55 PHEV

De go-e oplader Gemini flex is een vooruitstrevende wallbox die gemaakt is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Audi A6 Avant 55 PHEV en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt verrijkt met diverse praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het merendeel Audi A6 Avant 55 PHEV eigenaar zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Eenvoudigweg omdat de mogelijkheid tot laden niet altijd voorhanden is. En precies hiervoor is onze go-e lader Gemini flex een wallbox welke in maar luttele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen opladen aan eender welk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Overal makkelijk en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met je Audi A6 Avant 55 PHEV en het laden start automatisch.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Auto’s: Deze go-e laders laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomstoring compleet uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en overige parameters aan je persoonlijke wensen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Audi A6 Avant 55 PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e wallbox

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige stroom van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met die werkwijze haalt u het maximale rendement uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen automatisch te verkleinen wanneer pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Audi A6 Avant 55 PHEV overal en altijd opladen! De set omvat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide adapterset kunt u uw elektrische auto altijd en overal laden, desondanks wat voor stopcontact er voorhanden is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Audi A6 Avant 55 PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.