Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Audi A6 Avant 50 PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Audi A6 Avant 50 PHEV? Als je thuis een laadpaal wil plaatsen om je Audi A6 Avant 50 PHEV zo rendabel en makkelijk mogelijk te laden, dan wens je dat jouw lader beantwoordt aan de volgende condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het zuinigste tarief, de laadpaal weet tijdens welke periodes hij moet veranderen tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw auto steeds opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw wallbox weet wanneer er een overschot van elektriciteit voorradig is van jouw zonnepanelen. In plaats van die resterende energie terug naar het net te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij enkel die energie zal gebruiken om jouw Audi A6 Avant 50 PHEV op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet louter toepasselijk is om jouw huidige Audi A6 Avant 50 PHEV op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede laadpaal voor je elektrische auto is passend voor alle merken. Zo moet je binnen een aantal jaren niet van lader te veranderen indien je een nieuwe elektrische wagen koopt.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e oplader Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar je werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je altijd je Audi A6 Avant 50 PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste lader op de markt voor alle wagens van Audi A6 Avant 50 PHEV!

go-e wallbox Gemini Flex voor Audi A6 Avant 50 PHEV

De go-e lader Gemini flex is een innovatieve oplader die gemaakt is voor het opladen van zowel EV’s als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van Audi A6 Avant 50 PHEV en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt verrijkt met allerlei handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de meeste Audi A6 Avant 50 PHEV eigenaar zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Eenvoudigweg omdat de gelegenheid tot laden niet altijd present is. En net hiervoor is de go-e laadpaal Gemini flex een laadpaal die in maar luttele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen laden aan ieder stopcontact thuis of op vakantie.

Altijd eenvoudig en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met je Audi A6 Avant 50 PHEV en het laden start vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Auto’s: Onze go-e opladers laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroompanne geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en overige instellingen aan je individuele eisen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Audi A6 Avant 50 PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende elektriciteit van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze aanpak haalt u het maximale rendement uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers automatisch te reduceren wanneer pieken in de belasting worden opgemerkt en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Audi A6 Avant 50 PHEV overal en altijd laden! De set omvat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige adapterset kunt u uw elektrische auto overal en altijd opladen, ongeacht wat voor stopcontact er wordt gebruikt.

De adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Audi A6 Avant 50 PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.