Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Audi A3 SB 45 PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Audi A3 SB 45 PHEV? Als je thuis een laadpaal laat plaatsen om je Audi A3 SB 45 PHEV zo gunstig en eenvoudig mogelijk te laden, dan wens je dat jouw oplader beantwoordt aan onderstaande eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds tegen het zuinigste tarief, de lader weet wanneer hij moet overgaan tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw voertuig altijd opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw wallbox weet wanneer er een teveel aan stroom voorradig is van je zonnepanelen. In plaats van deze overtollige energie terug het net op te sturen, gaat de controller zorgen dat hij louter deze elektriciteit zal gebruiken om jouw Audi A3 SB 45 PHEV te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen geschikt is om je bestaande Audi A3 SB 45 PHEV op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een betrouwbare wallbox voor je elektrische wagen is compatibel met alle automerken. Zo hoef je binnen verscheidene jaren niet van wallbox te veranderen wanneer je een andere auto aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e oplader Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar het werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je altijd jouw Audi A3 SB 45 PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele lader is door Autobild en P3 bekroond tot beste oplader op de markt voor alle auto’s van Audi A3 SB 45 PHEV!

go-e wallbox Gemini Flex voor Audi A3 SB 45 PHEV

De go-e oplader Gemini flex is een geavanceerde lader die gemaakt is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Audi A3 SB 45 PHEV en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt verrijkt met verscheidene praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de meerderheid van Audi A3 SB 45 PHEV bestuurders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Puur en alleen omdat de keuze om op te laden niet altijd voorhanden is. En net voor deze reden is de go-e wallbox Gemini flex een lader die in maar een paar seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan eender welk stopcontact thuis of op vakantie.

Altijd probleemloos en slim opladen met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met jouw Audi A3 SB 45 PHEV en het laadproces begint automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Voertuigen: Onze go-e laders laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een blackout geheel uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere instellingen aan je persoonlijke wensen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische auto’s zijn uiterst compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Audi A3 SB 45 PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e laadpaal

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige elektriciteit van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met die werkwijze haalt u het maximale winst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers automatisch te reduceren indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Audi A3 SB 45 PHEV overal en altijd opladen! De set omvat adapters voor drie diverse stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide set adapters kunt u uw elektrische auto altijd en overal laden, ongeacht welk stopcontact er op dat moment wordt gebruikt.

De adapters in de set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Audi A3 SB 45 PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.