Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Audi A3 SB 40 PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Audi A3 SB 40 PHEV? Als je een laadpaal thuis wil plaatsen om je Audi A3 SB 40 PHEV zo winstgevend en simpel mogelijk op te laden, dan wens je dat jouw wallbox tegemoet komt aan volgende eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het beste tarief, de oplader weet tijdens welke periodes hij moet omschakelen tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw voertuig altijd opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw oplader weet of er resterende elektriciteit is van je zonnepanelen. In plaats van die resterende elektriciteit terug naar het net te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij uitsluitend deze stroom zal gebruiken om jouw Audi A3 SB 40 PHEV te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel bruikbaar is om je huidige Audi A3 SB 40 PHEV op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een geschikte wallbox voor jouw elektrische auto is compatibel met alle merken. Zo moet je binnen een paar jaren niet van oplader te veranderen indien je een andere elektrische wagen koopt.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e oplader Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar je werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je steeds je Audi A3 SB 40 PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle auto’s van Audi A3 SB 40 PHEV!

go-e lader Gemini Flex voor Audi A3 SB 40 PHEV

De go-e lader Gemini flex is een geavanceerde lader die gecreëerd is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Audi A3 SB 40 PHEV en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare oplader wordt aangevuld met allerlei nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het merendeel Audi A3 SB 40 PHEV chauffeurs zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Gewoon omdat de kans tot laden niet altijd aanwezig is. En precies hiervoor is deze go-e lader Gemini flex een oplader die in slechts luttele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen laden aan ieder stopcontact thuis of op vakantie.

Altijd eenvoudig en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met jouw Audi A3 SB 40 PHEV en het laadproces start automatisch.

✅ Passend op Alle Voertuigen: Onze go-e laadpalen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een blackout totaal uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het opladen en andere parameters aan je eigen wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische auto’s zijn zeer compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Audi A3 SB 40 PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige elektriciteit van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met die methode haalt u het meeste uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders zelfstandig te verminderen indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Audi A3 SB 40 PHEV overal en altijd opladen! Deze set bevat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete adapterset kan u uw elektrische wagen overal en altijd laden, desondanks wat voor stopcontact er op dat moment voorhanden is.

Alle adapters in de set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Audi A3 SB 40 PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.