Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Alfa Romeo Tonale PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Alfa Romeo Tonale PHEV? Als je bij je thuis een laadpaal laat plaatsen om je Alfa Romeo Tonale PHEV zo rendabel en eenvoudig mogelijk op te laden, dan wens je dat je lader tegemoet komt aan onderstaande criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd aan het voordeligste tarief, hij weet wanneer hij moet overstappen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je wagen steeds opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je laadpaal weet als er overtollige stroom voorradig is van je zonnepanelen. In plaats van deze overbodige elektriciteit terug het net op te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij alleen die elektriciteit zal gebruiken om je Alfa Romeo Tonale PHEV te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel toepasselijk is om jouw huidige Alfa Romeo Tonale PHEV op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een betrouwbare wallbox voor jouw elektrische auto is compatibel met alle merken. Zo dien je binnen meerdere jaren niet van oplader te wisselen als je een andere elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar je werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je altijd jouw Alfa Romeo Tonale PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex lader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste wallbox op de markt voor alle wagens van Alfa Romeo Tonale PHEV!

go-e lader Gemini Flex voor Alfa Romeo Tonale PHEV

De go-e oplader Gemini flex is een innovatieve lader die ontwikkeld is voor het opladen van zowel elektrische wagens als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Alfa Romeo Tonale PHEV en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare oplader wordt aangevuld met uiteenlopende nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, het overgrote deel Alfa Romeo Tonale PHEV rijders zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Puur en alleen omdat de kans tot laden niet altijd present is. En precies voor deze reden is onze go-e laadpaal Gemini flex een lader die in maar een paar seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen laden aan ieder stopcontact thuis of op vakantie.

Overal makkelijk en slim laden met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met jouw Alfa Romeo Tonale PHEV en het laden start automatisch.

✅ Passend op Alle Voertuigen: Deze go-e laadpalen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsstoring compleet uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere parameters aan je individuele eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Alfa Romeo Tonale PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met die methode haalt u het meeste winst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers zelfstandig te verkleinen wanneer pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Alfa Romeo Tonale PHEV overal en altijd opladen! Deze set omvat adapters voor drie diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige set adapters kan u uw elektrische auto altijd en overal opladen, desondanks welk stopcontact er in de betreffende regio wordt gebruikt.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Alfa Romeo Tonale PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.