Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Alfa Romeo Junior Elettrica?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Alfa Romeo Junior Elettrica? Als je thuis een laadpaal wenst te plaatsen om je Alfa Romeo Junior Elettrica zo rendabel en makkelijk mogelijk te laden ,dan wens je dat jouw laadpaal voldoet aan onderstaande condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het zuinigste tarief, de wallbox weet op welk moment hij moet veranderen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je auto altijd opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw lader weet of er een overschot van energie is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overtollige stroom terug naar het net te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij alleen deze elektriciteit gebruikt om je Alfa Romeo Junior Elettrica op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel bruikbaar is om jouw huidige Alfa Romeo Junior Elettrica te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een betrouwbare wallbox voor je elektrische auto is geschikt voor alle merken. Zo dien je binnen enkele jaren niet van lader te wisselen zodra je een andere elektrische wagen aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e lader Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar je werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je steeds je Alfa Romeo Junior Elettrica opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele lader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste laadpaal op de markt voor alle modellen van Alfa Romeo Junior Elettrica!

go-e lader Gemini Flex voor Alfa Romeo Junior Elettrica

De go-e lader Gemini flex is een vooruitstrevende wallbox die ontwikkeld is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Alfa Romeo Junior Elettrica en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt aangevuld met diverse praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de meeste Alfa Romeo Junior Elettrica chauffeurs zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Gewoon omdat de keuze om op te laden niet altijd voorhanden is. En net voor deze reden is deze go-e oplader Gemini flex een oplader die in slechts enkele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan ieder stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Altijd probleemloos en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met jouw Alfa Romeo Junior Elettrica en het laadproces start automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Wagens: Deze go-e wallboxen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomonderbreking compleet uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het opladen en andere parameters aan je individuele behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische auto’s zijn uiterst compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Alfa Romeo Junior Elettrica nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e wallbox

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige stroom van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met die werkwijze haalt u het maximale winst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laadpalen zelfstandig te verminderen wanneer pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Alfa Romeo Junior Elettrica overal en altijd laden! Deze set omvat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide set adapters kan u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, desondanks welk stopcontact er voorhanden is.

Alle adapters in de set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Alfa Romeo Junior Elettrica

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.