Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Aiways U6?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Aiways U6? Als je een laadpaal thuis wil zetten om je Aiways U6 zo winstgevend en makkelijk mogelijk te laden ,dan wens je dat jouw laadpaal voldoet aan de volgende criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het voordeligste tarief, hij weet op welk moment hij moet switchen tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je voertuig steeds opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je wallbox weet als er een overschot van stroom aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van die overbodige energie terug naar het net te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij alleen die elektriciteit gebruikt om je Aiways U6 te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend geschikt is om je huidige Aiways U6 op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een uitstekende wallbox voor je elektrische auto is geschikt voor alle automerken. Zo moet je binnen een paar jaren niet van laadpaal te wisselen zodra je een nieuwe auto aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar ouw werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw Aiways U6 opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare laadpaal is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste wallbox op de markt voor alle auto’s van Aiways U6!

go-e lader Gemini Flex voor Aiways U6

De go-e lader Gemini flex is een geavanceerde oplader die ontworpen is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Aiways U6 en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt verrijkt met diverse nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de meerderheid van Aiways U6 rijders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Puur en alleen omdat de kans tot laden niet altijd aanwezig is. En precies voor deze reden is onze go-e lader Gemini flex een lader die in slechts een paar seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan eender welk stopcontact thuis of op reis.

Altijd eenvoudig en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met je Aiways U6 en het laadproces start automatisch.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Voertuigen: Onze go-e laadpalen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsuitval compleet uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere instellingen aan je persoonlijke eisen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw Aiways U6 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

De go-e Controller zorgt ervoor dat resterende elektriciteit van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met deze aanpak haalt u het meeste uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen zelfstandig te verlagen als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Aiways U6 overal en altijd laden! De set bevat adapters voor drie diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale set adapters kunt u uw elektrische auto altijd en overal laden, desondanks welk stopcontact er op dat moment voorhanden is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Aiways U6

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.