Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Aiways U5?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Aiways U5? Als je een laadpaal thuis wil zetten om je Aiways U5 zo voordelig en snel mogelijk op te laden ,dan wens je dat jouw oplader tegemoet komt aan deze condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het zuinigste tarief, hij weet op welk moment hij moet omschakelen tussen energie van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je wagen constant opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw wallbox weet of er resterende stroom aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van die overtollige stroom terug naar het net te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij alleen deze elektriciteit gebruikt om jouw Aiways U5 op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet enkel toepasselijk is om je huidige Aiways U5 te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een uitstekende wallbox voor jouw elektrische wagen is compatibel met alle merken. Zo moet je binnen verscheidene jaren niet van lader te wisselen als je een andere elektrische wagen aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e lader Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar het werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je steeds jouw Aiways U5 opladen.

De go-e Gemini Flex laadpaal is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste wallbox op de markt voor alle wagens van Aiways U5!

go-e wallbox Gemini Flex voor Aiways U5

De go-e laadpaal Gemini flex is een innovatieve oplader die bedacht is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Aiways U5 en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare oplader wordt verrijkt met verscheidene nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het overgrote deel Aiways U5 chauffeurs zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Simpelweg omdat de keuze om op te laden niet altijd beschikbaar is. En exact voor deze reden is onze go-e lader Gemini flex een lader die in slechts een paar seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs opladen aan ieder stopcontact thuis of op uitstap.

Overal eenvoudig en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met jouw Aiways U5 en het laadproces start automatisch.

✅ Geschikt voor Alle Wagens: De go-e wallboxen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsuitval totaal uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het laden en overige parameters aan je eigen voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw Aiways U5 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

De go-e Controller zorgt ervoor dat resterende stroom van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met die methode haalt u het meeste winst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen automatisch te reduceren als pieken in de belasting worden waargenomen en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Aiways U5 overal en altijd opladen! De set bestaat uit adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige adapterset kunt u uw elektrische auto altijd en overal opladen, ongeacht welk stopcontact er in de betreffende regio beschikbaar is.

De adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Aiways U5

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.