Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Abarth 500e?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Abarth 500e? Als je thuis een laadpaal laat plaatsen om je Abarth 500e zo winstgevend en eenvoudig mogelijk op te laden ,dan wil je dat je lader beantwoordt aan volgende condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd tegen het voordeligste tarief, de oplader weet op welk moment hij moet omschakelen tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je wagen constant opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je lader weet als er resterende stroom aanwezig is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze resterende energie terug het net op te sturen, gaat de go-e controller zorgen dat hij enkel die elektriciteit gebruikt om jouw Abarth 500e te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend toepasselijk is om jouw bestaande Abarth 500e te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een uitstekende lader voor jouw elektrische wagen is geschikt voor alle automerken. Zo dien je binnen een aantal jaren niet van lader te wisselen op het moment dat je een andere wagen koopt.

✅ Kies voor een draagbare laadpaal! De go-e lader Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar het werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw Abarth 500e opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare lader is door Autobild en P3 verkozen tot beste laadpaal op de markt voor alle modellen van Abarth 500e!

go-e lader Gemini Flex voor Abarth 500e

De go-e wallbox Gemini flex is een gevorderde oplader die gemaakt is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Abarth 500e en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele lader wordt verrijkt met allerlei handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de grootste groep Abarth 500e bestuurders zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Gewoon omdat de kans om op te laden niet altijd beschikbaar is. En net voor deze reden is de go-e laadpaal Gemini flex een oplader welke in slechts een paar seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs opladen aan ieder stopcontact thuis of op reis.

Overal probleemloos en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met je Abarth 500e en het laden begint vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Wagens: Deze go-e laadpalen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en zo nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomuitval compleet uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en overige instellingen aan je persoonlijke wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Abarth 500e nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e laadpaal

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze werkwijze haalt u het meeste uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen zelfstandig te verkleinen als pieken in de belasting worden opgemerkt en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Abarth 500e overal en altijd laden! Deze set bestaat uit adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige set adapters kunt u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, desondanks welk stopcontact er op dat moment voorhanden is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Abarth 500e

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.